sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Talvi paketissa

No niin, nyt se loppui ja väsynyttä poikaa ollaan. Viimeinen kisa hiihdetty, mihinkään ei kulkenut vaikka suunnistus sujuikin hyvin. Päivän kisassa järjestys oli sama kuin eilen, Jyri voitti ja Misa oli toinen, kolmanneksi jäin minä. Lumirastien kokonaiskisassa kuitenkin riitti minulle sprintin voitto ja kuuden pisteen turvin säilytin keulapaikan. Kotiinviemisinä hieno OBH nordican leivänpaahdin. Jospa sillä nyt saisi ruisleivät lämmitettyä ja sitä kautta vähän kulkua ensi kauteen. 

Aurinkoiset kelit jatkuvat yhä, mukava on tällaisissa keleissä vielä hiihdellä ilman mitään isompia tavoitteita missään. Ihan vain pk-lenkkejä. Mutta huomenna on lepopäivän paikka. Nyt väsyttää niin paljon että hyvä kun jaksaa portaat kiivetä keittiöön ruokailua varten. Lenkkareita pitää myös alkaa hiljalleen ulkoiluttamaan, sillä Jukolassa ei juosta talven höyryillä, pitää saada vähän uutta pökköä pesään ennen sitä. 

Tulevaan kesään ajattelin myös pyrkiä lisäämään hiihtosuunnistuksen taitoharjoittelun määrää: pyöräsuunnistusta, sauvajuoksusuunnistusta, rullahisua, sprinttisuunnistusta yms. Vaikka pakko tunnustaa että enemmän tänä talvena oli kyse lihaksiston tilasta. Selkä ja lantioseutu pitää saada pelaamaan, muuten ei wassu irtoa. Mutta sitä ehtii miettiä myöhemmin, nyt on pakko syödä ja palautua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti