perjantai 8. helmikuuta 2013

MM-kisat kutsuvat

No niin, h-hetki lähestyy!
Flunssa on onneksi taittunut ja vaikka vielä välillä vähän yskittää ja nenä on tukkoinen, niin lähtöä Latvian kisareissulle se ei estä, tai ainakin toivottavasti suunta pysyy samana. Huomenna alkaa matka meidän pohjoisen urheilijoiden osalta, ilmeisesti melkein kaikki matkaavat yöjunalla Helsinkiin, ja joukkue nousee laivaan siellä. Ja kello 13:30 irtoaa lautta länsiterminaalin laiturista ja kisamatka virallisesti käynnistyy. Laukun pakkaaminen alkaa ihan pian, mutta ajattelin kirjoittaa vähän ajatuksia ennen sitä. 

Kävin aivan pari tuntia sitten hieman kokeilemassa kovempi vauhtista hiihtoa urastolla, joka Kuusamossa on ollut joulusta saakka käytössä. Harjoitukseen kuului kaksi lyhyttä suunnistusrataa, kymmenen ja viidentoista minuutin mittaiset vedot, joista ensimmäisen menin vk:lla ja toisessa aloitin samaa rataa, mutta kiihtyvästi ja lopussa revin sitten vähän lujempaa ja kokeilin anaerobista tehoa. Lihaksisto ei ihan vielä ole vedossa, mutta eiköhän se tässä pienellä herättelyllä virkoa. Todennäköisesti MM-viikolla ei nyt tule ihan sitä kulkua kuin olisi voinut tulla terveenä pysymällä, mutta toivon tietysti parasta mahdollista virettä jokaiseen kisaan.

Kisaviikon ohjelma:

SU: saapuminen Latviaan
MA: lihasten ravistelu matkan jäljiltä vireeseen
TI: aikuisten sekaviesti, mallisuunnistus
KE: JWSOC keskimatkan kisa
TO: JWSOC pitkämatkan kisa (yhteislähtö)
PE: lepoa ja virkistelyä
LA: JWSOC sprintti
SU: JWSOC viesti
MA: kotimatka

Ja sillä välin kun me Latviassa taistelemme MM-mitaleista, täällä kotimaassa taistellaan YO-kuuntelukokeiden kanssa, joten tsemppiä kaikille joiden kohdalla sellaisia on tiedossa! Itse teen kirjoitusdebyytin noin kuukauden kuluttua, ensin matematiikan ja sitten yhteiskuntaopin kokeessa. Mutta se on sitten, nyt on ohjelmassa hisua! Ja tästä se paletti lähtee pyörimään, ei kun monoa ja kisatrikoota laukkuun! Kirjoittelen aina joutessani kisaviikon mietteitä tänne blogiin, mutta mitään säännöllistä en lupaa. Kiinnostuneet voivat kuitenkin etsiytyä kisajärjestäjien sivuille osoitteeseen http://www.esoc2013.lv/, jonne toivottavasti esimerkiksi tulokset päivittyvät hieman paremmin kuin Ukrainassa viime vuonna. 
Sitä odotellessa...

1 kommentti:

  1. Toivotaan että kunto putkahtaa niin hyvänä kuin se vaan voi ja kisapäivänä rastit suorastaan vetävät puoleensa magneetin lailla. Hyvää kisamatkaa o/ Taneli

    VastaaPoista