lauantai 15. maaliskuuta 2014

Onneksi on olosuhteet

Huh hellettä! Näin voisi melkein sanoa vuodenajan huomioon ottaen. Tänään ollaan sentään pari astetta pakkasella, mutta harvoin on maaliskuussa tarvinnut vielä kaivella kesän juoksupukua esille, ja liukastella koulutiellä luistimia kaipaillen.

Kahden viikon päästä pidetään (jos lumi ei ota asiakseen sulaa ennen sitä...) Sodankylässä hiihtosuunnistuksen kolmet SM-kisat. Tärkeisiin kisoihin haluaa tietysti valmistautua hyvin, ja Kuusamo onneksi tarjoaa olosuhteet siihen. Isä kiskoo kelkkahaalaria ylleen, joten ensiviikko kuluu kahta asiaa aktiivisesti harjoitellessa: hiihtosuunnistusta ja historiaa. Jälkimmäisessä on yo-kirjoitukset perjantaina. Edellämainitussa pitää saada taidot viriteltyä taas muutaman viikon tauon jälkeen. Kartanluku ja ketteryys kohdalleen, ja lihakset aktivointiin. Niillä pärjätään Kommatin rinteissä pitkälle. 

Niin, tässä sivussa myös pieni mainos, että Matkajoen urasto avataan vielä kerran harjoittelua varten, joten tervetuloa vain treenailemaan, jos hisuharjoittelu kiinnostaa. Huomenna on myös Puolangalla avoin AM-hisu. Sinne lähden testaamaan, mitä pitää vielä kahdessa viikossa tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti