keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Aika - maailman suurin ongelma

On se ankeaa! Ei löydy päivästä lepohetkeä millään opilla. Aamulla kouluun, koulussa jatkuvaa työskentelyä, jos on hyppytunti niin siinä on ajotunti, koulusta treeniin, jos sattuu aikaa jäämään, ja sitten on autokoulun teoriat! Tämän lisäksi läksyt ja syömiset. Lopputulos: kauhea kiire ja mikään ei hoidu kunnolla.

Se, joka keksi vuorokauden teki ison virheen laittaessaan siihen vain 24 tuntia! Ja se, ettei niitä tunteja voi pistää säilöön pahan päivän varalle on suuri epäkohta! Joskus on nimittäin varmasti jokaisella ollut päiviä, jotka ovat menneet niin sanotusti "täysin hukkaan". Mitään ei ole tullut tehdyksi, vain lepäilyä ja rentoa oleskelua. Lopulta tuollaisen päivän päätteeksi minulla on aina ollut sellainen tunne että käyttämättä on valtava määrä energiaa ja jostain puskee esiin pieni syyllisyydentunne, kun laiskamato on saanut vallan. Olisi veikeää, kun sellaisista päivistä voisi laittaa muutaman tunnin aikapankkiin odottamaan tyypillistä kiirekeskiviikkoa, kun ei millään meinaa ehtiä kaikkiin sovittuihin paikkoihin. Valitettavasti joka päivä meille annetaan 24 tunnin luotto, ja ne kaikki kuluvat tasaisesti riippumatta siitä miten ne käyttää. (Melkoista pankkitoimintaa! Ihan tulee mieleen EU:n politiikka mitä Kreikkaan tulee!) 

Tämä keskiviikko oli kiirekeskiviikko. Aamulla herätys, kiireelliset aamutoimet ja kouluun. Hyppytunti oli siellä raossa, ja silloin mentiin kiireesti koulusta autokoululle. No, auton ratissa sentään en pitänyt turhaa kiirettä, joten ylinopeussakkoja ei olisi tullut vaikka opettaja vieressä olisi unohtanut nopeutta tarkkaillakin. Niin että anteeksi, Kuusamon keskustassa keskiviikkona 10.10.2012 klo 10:00-10:50 ajaneet, mustan Volkswagen Golfin (jossa tietenkin autokoulun kolmio takaluukussa) perässä hidastamaan joutuneet! Aikio siellä vain vietti päivästä sitä ainoaa hetkeä kun ei ollut kiire!! (=

Niin, ajotunnin jälkeen takaisin kouluun ja sitten koulusta kiireesti kotiin. Sen jälkeen kiireesti lenkille, rullahiihtoa puolitoista tuntia. Jotkut ovat siitä taitavia että saavat puolentoista tunnin lenkin valmiiksi tunnissa! En tiedä miten kovaa siinä pitää mennä, mutta hillitsin kiusauksen lähteä kokeilemaan, ja käytin täydet puolitoista tuntia. Lenkin jälkeen kiireesti suihkuun, kiireellinen välipala ja kiireesti taas autokoululle. Ihan ylpeä olen: toiseksi viimeinen teoriatunti ja kertaakaan en ole myöhästynyt, vaikka kiirettä on pitänyt. Eikä kiire siis loppunut vielä siihenkään. Illalla ei enää tarvitse olla menossa, mutta autotallissa odottelee vetolaite ja nippu hisukarttoja, ja puoli tuntia pitäisi viettää siellä. Lisäksi on vielä ne läksyt, sillä en ole kolmen L:n miehiä, ja jossain välissä olisi hyvä varmaan nukkuakin. Mistäkö löytyi aikaa kirjoittaa tämä teksti? Niinpä... Olisiko se kiire sittenkin ihan omassa päässä aiheutettu harha, jolla vältellään niitä asioita, jotka oikeasti pitäisi tehdä? (Noo..., kirjoittamiseen kului se viisi minuuttia.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti