maanantai 17. marraskuuta 2014

Back on track!!

Nyt se viimein lähtee! Ehkä.. Kunto nimittäin, ja nousuun. Puolitoista viikkoa lumileiriä Rovaniemellä on takana, hyviä harjoituksia olen saanut tehdyksi, ja toistaiseksi terveyskin on pysynyt vihreällä alueella. Vannoa en uskalla, mutta hartaasti toivoa kyllä, että sairastelut ovat nyt takana päin, ja että tästäkin talvesta saadaan vielä kausi aikaiseksi.

Leiri on sisältänyt tyypillisesti määrää suksilla - sekä perinteisen että vapaan tyylin merkeissä. Lisäksi on tehty muuan punttitreeni hermotusta varten, ja pari kertaa lisätty vähän kierroksia koneeseen ja jauhettu kovempaakin hiihtoa. Perjantain leirikisassa ei vielä ihan palkintosijoja tavoiteltu, 12 kilometrin radalla ero taisi kasvaa niinkin suureksi kuin reilu 4 minuuttia... Sairastelu ja puolitehoinen harjoittelu näkyvät siis selvästi vauhdikkaammissa vedoissa.

Sunnuntaina pidettiin lepopäivä, ja käytiin hieronnassa, joten toista harjoitusviikkoa oli hyvä lähteä rakentamaan vetreämmillä jäsenillä. Itse päätin leirin tänään, muut lumilajijoukkueen miehet jatkavat huomiseen saakka. Mikäs on armeijaa käydessä, kun päiväraha juoksee, suksi luistaa, keli on hyvä ja ruokaa riittää. Mökillä odottavasta pehmeästä vuoteesta puhumattakaan! 

Huomenna lentelen Helsinkiin, kun armeija kutsuu taas pariksi päivää omiaan. Edessä on vielä maajoukkueleiri ennen ensimmäisiä hisukisoja, joten jos terveenä pysytään, saattaa tämä vielä iloksikin muuttua. Ainakin ladulla on ollut pitkästä aikaa oikeaa tekemisen iloa, kun harjoittelu on tuntunut kivalta!

Nyt väsyttää taas vähän, mutta onhan tässä rehkittykin. Eivätköhän pieni kevennys tässä välissä ja hyvät lajitreenit joulukuun aikana johda lopulta hyvään vireeseen. Jokatapauksessa tällä leirillä olen voinut todeta, että olen taas pelissä mukana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti