lauantai 15. joulukuuta 2012

FIS-hiihtoa

Avasin tänään Ristijärvellä maastohiihtokauden FIS-kisoissa, matkana 10 km vapaalla. Melkoista touhua, ei pelkästään hiihtäminen vaan myös kisoihin ilmoittautuminen. Ei riitä että hommaa kalliin hiihtolisenssin, lisäksi pitää hommata FIS-urheilijatunnus ja muuta diibadaabaa, en oikein enää tiedä mitä kaikkea siinä kiireessä tuli allekirjoiteltua. Mutta pääasia että pääsi starttaamaan kisaan, eikä homma kaatunut mihinkään virheeseen paperisodassa. 

Kisa itsessään meni ihan kelvollisesti, vaikka mikään huippuveto se ei ollut. Eipä sellaista ollut kyllä odotettavissakaan, olihan se vasta ensimmäinen startti eikä silloin vielä osaa hiihtää oikein. Vauhdinjako oli jotakuinkin hyvä, mutta viimeiselle kierrokselle notkahti joten hieman pitää vielä miettiä. Hiihtoon pitää yrittää saada vähän enemmän frekvenssiä, jotta vauhtiakin tulisi sen myötä lisää. Se on ollut ongelmana ennenkin, varsinkin alkuvuodesta. Tiedänpä mihin keskittyä tulevina viikkoina. Sijoitukseksi tuli sitten 36. ja aikaa kertyi 25.27,2 siis kärkeen 2.14,0. Voittaja oli Joonas Sarkkinen, toisena Topias Tyni. Tai no, mitäs tässä luettelemaan, tuloslista löytyy täältä. 

Tälle iltaa kävin vielä hiihtelemässä perinteisellä tunnin lenkin, sillä huomenna on 15km pertsaa samassa paikassa. Saas nähdä kuinka käy... Perinteisen kisoja on tullut aika vähän hiihdeltyä viimevuosina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti